Automatismos-eléctricos-en-Barcelona

Muntatges seriats a Barcelona

A Pimen estem especialitzats en la realització de muntatges electrònics seriats per a la indústria

Muntatges seriats a BarcelonaEls muntatges seriats i assemblatge de cables i peces en la maquinària de l’empresa són tasques necessàries per al seu correcte funcionament en la cadena productiva. Existeixen dues opcions a l’hora de realitzar-los: o que ho faci algú de l’empresa que es dediqui a aquestes tasques, o contractar aquests serveis de forma externa. A Pimem estem a la seva disposició per a la segona opció, adaptant-nos per complet a les seves necessitats.

Muntatges seriats per a tot tipus d’indústria

Som conscients que pels costos humans o per l’especialització que requereix no és possible que algú de l’empresa s’encarregui dels muntatges seriats. Per això estem precisament a Pimem, per cobrir la demanda que sorgeixi i que no pugui ser assumida des de la mateixa companyia.

Com hem comentat abans, a la nostra empresa dedicada als muntatges seriats a Barcelona ens adaptem per complet a les necessitats dels nostres clients, desenvolupant cada encàrrec segons les indicacions rebudes. A més, apliquem les seves especificacions tècniques durant el procés complet d’elaboració i verificació i, si és necessari, d’embalatge i etiquetatge.

Si desitja que li donem més informació al respecte, l’informem sobre el material que utilitzem o vol preguntar per les tarifes vigents d’aquest servei, truqui’ns per telèfon o envieu-nos un correu electrònic i l’assessorarem personalment.

Demana’ns pressupost ara mateix

Muntatges seriats a Barcelona

PIMEM AUTOMATISMES ELÈCTRICS, SL

  BEETHOVEN, 38,
Terrassa, 08224, (Barcelona)

  93 537 67 20