Automatismos-eléctricos-en-Barcelona

Cablejats industrials a Barcelona

Ens encarreguem del cablejat industrial de la seva empresa, així com de tota l’automatització i armaris elèctrics

Cablejats industrials a BarcelonaA Pimem som especialistes en cablejats industrials a Barcelona. Disposem de maquinària automàtica per al tall a mida, marcatge, pelat, desfolrat i crimpat tot tipus de cables i mànegues industrials a Barcelona.

Cablejats industrials a BarcelonaSón moltes les empreses i els sectors d’activitat industrial que poden necessitar els nostres serveis, ja que pràcticament totes les màquines de producció estan programades amb cablejats industrials. En aquest sentit, és habitual la nostra presencia en companyies militars, de l’àmbit mèdic i estètic. Si desitja més información sobre els nostres treballs de cablejats industrials a Barcelona li podem dir que utilitzem el programa de disseny HarnWare de Tyco Electrònics, empresa capdavantera en el subministrament de material especialitzat en els sectors militar, aviació, aeronàutica i ferrovial i que a més compleixen amb els requeriments del mercat ISO - 9001, Rhos i en els de rang Mil el AQAP que exigeix l’OTAN- NATO.

Cablejats industrials per a grans sèries

Altre dels serveis relacionats que oferim a Pimem consisteix en l’elaboració de la infraestructura per a grans sèries, com el sector de l’automòbil i línia blanca i marró sota programació. La nostra empresa de cablejats industrial a Barcelona també realitza sèries de cablejats pel sector industrial, com armaris elèctrics, caixes de connexió i escomeses, entre altres. Per últim, tallem a mida i imprimim retràctil i alguns productes lineals (en el sector de potència, com a grups electrògens, amb cables de 95 a 240 mm²).

CONNEXIONS D’ARMARIS ELÈCTRICS

 

Numerem els cables en el procés de tall, reduint significativament el cost, en comparació amb altres productes del mercat.

Reduïm el temps de connexió, ja que els cables estan llestos per la seva connexió. Deixa’ns en marxa els terminals, punteres, estanyats, forquetes, rodons, ponts i derivacions.

Estèticament més agradable i net. Evitem el desordre dels maniguets tradicionals en moure’s pel cable girant-se cada un pel seu costat. No es perdi la numeració en manteniments.

Amb aquesta solució i en treballs repetitius, pràcticament no és necessari seguir esquemes.

Possibilitat de marcar el cable o la mànega en tota la seva longitud, facilitant la recerca dins dels Canals en reparacions o manteniments.

 

PIMEM AUTOMATISMES ELÈCTRICS, SL

  BEETHOVEN, 38,
Terrassa, 08224, (Barcelona)

  93 537 67 20