Automatismos-eléctricos-en-Barcelona

Disseny elèctric a Barcelona

Els nostres dissenys elèctrics estan dissenyats especialment per a la indústria d’electromedicina i electroestètica

Disseny elèctric a BarcelonaEl disseny elèctric és un servei molt rigorós, ja que d’això depèn el correcte funcionament i programació tant de les màquines que componen la cadena de producció d’una empresa, com dels seus components. És necessari que aquestes tasques estiguin capitanejades per un personal molt especialitzat, que sàpiga detectar a temps possibles errades i adapti les necessitats del client a les possibilitats reals del disseny elèctric a Barcelona.

Disseny elèctric a BarcelonaEls millors mitjans tècnics per fer dissenys a la seva mida

En concret, els nostres serveis consisteixen en el disseny, impressió, conversió a PDF i enquadernació de tots els esquemes elèctrics de l’empresa. Per això, utilitzem els millors ELCAD i LPLAN.

Si desitja contractar els nostres serveis de disseny elèctric a Barcelona envii els seus plànos fets a ma alçada juntament amb les descripcions de les maniobres que vol que realitzem. Intercanviarem opinions i arribarem a un consens comú que optimitzi al màxim les tasques a realitzar. Finalment a Pimem li entregarem tota la documentació en el suport que ens indiqui (la documentació inclou els esquemes, la llista dels materials i el llistat de les mànegues).

TREBALLS DESTACATS DE DISSENY ELÈCTRIC

QUADRES ELÈCTRICS DE DISSENY PROPI

  • Dissenyem els esquemes elèctrics, situacions d’elements, caràtules, sinòptics i programes, en funció de la maniobra que es requereix pel funcionament correcte.
  • Creem documentació i llistes de materials.
  • Fabriquem l’armari i realitzem proves i assajos.
  • Ens encarreguem de la seva instal·lació i la posada en marxa.

QUADRES ELÈCTRICS DISSENYATS PEL CLIENT

  • El client ens proporciona els esquemes elèctrics i les situacions d’elements.
  • Com a professionals del disseny elèctric a Barcelona, nosaltres ens encarreguem de fabricar el quadre elèctric d’acord a les seves especificacions

PIMEM AUTOMATISMES ELÈCTRICS, SL

  BEETHOVEN, 38,
Terrassa, 08224, (Barcelona)

  93 537 67 20