Automatismos-eléctricos-en-Barcelona

Empresa d’automatismes elèctrics a Barcelona

A Pimem realitzem automatismes elèctrics, cablejats industrials i muntatges seriats a Barcelona

Estem al seu servei per tot el que necessiti

A la nostra empresa l’ajudem a instal·lar una nova màquina a la seva planta de producció, si necessita ajuda per una fallada o si vol verificar que tot funciona de la manera prevista. En aquest sentit, a Pimem ens dediquem a fer treballs elèctrics per al sector industrial. Això inclou tasques com la manipulació de cables, cablejats, instal·lacions, muntatges d’armaris elèctrics propis, muntatges seriats amb mecanització, programació, disseny de maquinària...

Des del principi, a la nostra empresa d’automatismes elèctrics a Barcelona hem treballat de forma molt professional i seriosa, que ens permet obrir-nos camí en el sector de la indústria. De fet, som de les poques empreses d’automatització especialitzada en el sector de l’electromedicina i l’electroestètica. Truqui’ns i compti amb la nostra ajuda i col·laboració per tot el que necessiti.

A Pimem no ens limitem a la simple prestació d’aquests serveis a les empreses i indústries de la regió sinó que també hem desenvolupat una línia de suport a altres empreses, facilitant-los la tasca amb treballs puntuals, sense que així sentin la necessitat d’incorporar a més professionals a la seva plantilla. Consulti’ns qualsevol dubte que tingui sense compromís i confiï en una empresa seriosa, professional i que li brinda solucions personalitzades.

Des de 1992 oferint la qualitat que els nostres clients es mereixen

 

PIMEM AUTOMATISMES ELÈCTRICS, SL

  BEETHOVEN, 38,
Terrassa, 08224, (Barcelona)

  93 537 67 20