Automatismos-eléctricos-en-Barcelona

Mecanitzats a Barcelona

A Pimem som especialistes en cablejats i mecanitzats industrials pel sector de l’electromedicina

Mecanizats a BarcelonaMecanizats a BarcelonaUna de les àrees que tenim a Pimem que més volum de treball rep, dia rere dia, és la dedicada al desenvolupament de mecanitzats a Barcelona. En aquest sentit, resolem problemes de prototips i de petites sèries. Per contractar els nostres serveis de mecanitzats a Barcelona tan sols ha de posar-se en contacte amb nosaltres, explicar-nos el que vol i com ho desitja i ens posarem a treballar en el disseny per fer viable el seu projecte. Confiï en una empresa amb una llarga trajectòria en el sector i amb un personal seriós i preparat, que atendrà totes les seves peticions.

 

Maquinària d’última tecnologia per als treballs de mecanitzats

Per poder desenvolupar els encàrrecs que ens fan els nostres clients és fonamental comptar també amb un equip tècnic d’última tecnologia, que ens faciliti la tasca de disseny i execució dels treballs de mecanitzats a Barcelona. Podem dir que tenim la millor maquinària del moment, dedicada a la realització de petites sèries o prototips. Comptem amb un torn, fresa, cisalla, plegadora i soldadura per punts, entre altres equips.

CIRCUITS IMPRESOS
A Pimem li oferim les solucions que busca a l’hora de situar un circuit imprès o algun component elèctric o electrònic, amb l’esquema mecànic o sense. També podem ajudar-lo si necessita mecanitzar sèries de caixes, armaris, frontals de rack (en plàstic i alumini), mecanitzar radiadors roscats, fresats o realitzar petites peces tornejades.

PANELLS I ARMARIS ELÈCTRICS
A Pimem som experts en mecanitzats de panells i armaris elèctrics. El descarreguem d’aquest treball i li entregarem els armaris mecanitzats a punt, perquè els seus instal·ladors puguin començar a connectar. Desenvolupem el treball segons les especificacions del client, des de l’inici del procés a la seva verificació, embalatge i etiquetatge.

 

PIMEM AUTOMATISMES ELÈCTRICS, SL

  BEETHOVEN, 38,
Terrassa, 08224, (Barcelona)

  93 537 67 20